Puutarhagalleria – 1

”Puutarha tarkoittaa kauneutta – ja loputonta työtä.”

– Tuntematon

Oman maalaispihan hoitamisessa tavoittelen kauneutta. Usein parasta mitä voi tehdä on antaa luonnonmaisemalle rauha tekemättä sille mitään tai vain hieman poistaa esteitä tai lisätä jotain kiinnostavaa. Kierrätysmateriaaleilla ja mielikuvituksella voi tuoda hauskuutta pihaan sen henkeä kunniottaen. Vanhasta maalaistalosta löytyy kaikenlaista rompetta, jota voi hyödyntää: vanhaan työkalupakkiin voi ladata yrttejä, kenkiin, kottikärryihin ja kylvökoneeseen kukkia, vanhoista kiuaskivistä ja tiilistä voi tehdä mosaiikkisisäänkäynnin, vanha pöytäryhmä herää eloon maalinloppuja sutimalla…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: